Mindkettő! Végleges, mert azokat a szőrszálakat, amelyeket jó fázisban kezelünk, megfelelő energiával végleg elpusztulnak. Vagyis ugyanaz a szőr már soha nem fog újra nőni. Viszont tartósnak mondható abból a szempontból, hogy az élő szervezet új szőröket növeszt időről időre, és emiatt új, gyengébb és vékonyabb szőrszálak jelenhetnek meg.

A kezeléssorozat kb. egy évig tart 6-10 kezeléssel. Amennyiben a kezelés 1-1,5 évente megismétlésre kerül (csak 1 alkalom), úgy meghosszabbítjuk a szőrtelenségünk időtartamát. A szőrtüszők regenerálódásának ideje kb. 8-10 év, így a szőrtelen időszak kb. ennyi ideig tart, de ezután is csak vékony szőrszálak jelenhetnek meg elvétve.

A kezelések előtt legalább egy, maximum két nappal le kell borotválni a szőrteleníteni kívánt területet. Szoláriumozás és napozás a kezelések előtt és utána egy héttel nem ajánlott. Hónalj kezelésénél aznap tilos izzadásgátlót használni!

A kezelés nem fájdalmas, minimális kellemetlen érzéssel jár.
A konzultáció során végzett teszt alapján meg tudjuk határozni, hogy kb. melyik testrésznél mennyi kezelés lesz szükséges, de ezt pontosan megállapítani nem lehet, mivel sok múlik a bőr- és szőrszínen, és a szőr növekedési ciklusain.

A kezelésre nem kell semmit hoznod! ☺

A kezelés csak ruha nélkül végezhető, így a kezelendő területen meztelennek kell lenni! Természetesen biztosítunk mindenkinek egy erre alkalmas „ruhát”, amit viselni tud a kezelés közben is, így elkerülve a kellemetlen szituációt.
4-6 hetente ideális, ha egymás után következnek a kezelések. A kezelések előrehaladtával az alkalmakat lehet folyamatosan csökkenteni.

A szalonban lehetőséged van készpénzes, bakkártyás fizetésre is. Sőt! SZÉP kártyát is elfogadunk! ☺