Szia Barbi vagyok,

Ismerj meg!

MYSKIN - HATÉKONY GONDOSKODÁS

Örülök, hogy itt vagy és érdeklődsz a szolgáltatásaim iránt!

Németh-Csöndes Barbara vagyok, egy 29 éves ambíciózus, energikus, örökpozitív lány. 15 éves korom óta dolgozom, de mindeddig nem találtam meg a helyem egy iparágban sem. Amiben biztos voltam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni és segíteni szeretném őket, és megoldást találni a problémájukra. Ehhez a gondolathoz és érzéshez társult a szépség, egészség fontossága az életemben, mert alapvetőnek tartom az igényes megjelenést…ami egy Nő számára kötelező! 

Ebből született meg a MySkin ötlete, és határoztam el 2020-ban, hogy létrehozom második vállalkozásomat és azzal fogok foglalkozni, amiben örömömet lelem és minden egyes nap a szívemet is beleteszem. 2018-ban szereztem kozmetikus képesítést és első perctől tudtam, hogy a szakmán belül a szőrtelenítés témakörével szeretnék komolyabban foglalkozni. Célom volt, hogy megtaláljam a legmodernebb és a leghatékonyabb megoldást, amivel a vendégeimet kiszolgálhatom. Jelentem, sikerült!

A mySkin diódalézeres szőrtelenítő gépe a szőrtelenítés legújabb vívmányát nyújtja számodra, vagyis a Triwave – három hullámhosszú – technológiát. A három hullámhosszt alkalmazó, Tri-wave kezelőfej által kibocsájtott lézerfény mélyebbre jut a szövetekben, viszont nem nyelődik el a bőr melanin tartalmában, így a szőrszál pigment részecskéiben fókuszálódik, melynek következtében a szőrtüsző roncsolódik, majd 2-3 hét után kilökődik. 

Hol van a szalonom?

Így juthatsz el hozzám

A kezelésekhez mindenképpen egy saját szalont szerettem volna, hiszen én is tapasztaltam, milyen az, amikor egy hasonlóan intim szituációban vannak a közvetlen közelünkben mások is, odalátnak, esetleg szándékosan is figyelnek, ezzel zavarva a szakembert és a vendéget is. Ezért egy saját szalonban várlak Téged is, ahol csak mi vagyunk, senki és semmi nem akadályozza a nyugodt és kellőképpen privát kezelést.

A szalon a Tompa utca felől közelíthető meg autóval. A térképen jelölt helyen mindig rendelkezésre áll több szabad hely is a vendégeknek, egész nap ingyenesen. Tömegközlekedéssel a 14-es busszal ajánlott megközelíteni a szalont, két buszmegálló is 300 m-re található.

Ha időpontot szeretnél foglalni hozzám, akkor keress bizalommal a fenti elérhetőségek egyikén.

Ti mondtátok

Elégedett klienseim

Sokkal többet kaptam a szolgáltatástól, mint gondoltam: jót beszélgettünk közben, és nyugodtan távoztam, mert az eredmény is meggyőző volt már az első kezelés után. Szerintem másik testrészemmel is fel fogom keresni Barbit.

5/5
Ivett
Dóri

Barbi egy tünemény, nagyon kedves fogadtatásban volt részem, barátságos és nyugodt légkört teremtett. Szuper volt, hogy csak ketten voltunk a szalonban és senki más nem zavart a kezelés közben.

5/5
Dóri
Barbi

Nagyon szimpatikus volt, hogy kényelmesen és biztonságosan van megoldva az öltözködés, tiszta és otthonos a környezet, ami nekem nagyon fontos szempont. A kezelés egyáltalán nem fájt, bár közben csak arra tudtam gondolni, hogy milyen jó lesz a végeredmény és hogy nincs több borotva!!!

5/5
Barbi